Autogiro

Självklart vill vi att det ska vara enkelt för dig att vara kund hos oss på Roslagsbostäder. Därför erbjuder vi dig att ansluta dig till Autogirot. Anmäler du dig till Autogirot kommer dina betalningar till oss att ske automatiskt. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto.

Autogirot är en trygg tjänst:
I god tid före betalningsdag får du skriftligt besked om hur mycket som kommer att dras från ditt bankkonto. Inga pengar dras från ditt konto utan att du vet om det. Dessutom har du möjlighet att stoppa betalningar ifall något inte stämmer.

När du är ansluten till Autogirot behöver du inte oroa dig för att missa någon betalning. Vi ser till att betalningen alltid görs på rätt dag. Varken för tidigt eller för sent. På så sätt blir Autogirot dubbel vinst för dig:

1. Du riskerar ingen dröjsmålsränta eller försenings-avgift
2. Skall du t.ex. resa bort på semester behöver du inte betala långt i förväg.

Du behöver inte fylla i och posta några blanketter varje gång du ska betala. Det enda du behöver göra är att fylla i och skriva under din anmälan till Autogirot. Sedan tar vi hand om resten, månad efter månad så länge du själv vill.

Intresserad?
Ladda ner anmälningsblanketten nedan, eller kontakta oss så skickar vi en anmälningsblankett!

Vi behöver din anmälan senast den 5:e den månad ditt autogiro ska starta!

När du fyllt i blanketten sänder du den till:

Roslagsbostäder AB
Box 56
761 21 Norrtälje

Skicka din anmälan redan idag!