Hoppa till innehåll

Bovärd Norrtälje

Om jobbet:

Som bovärd blir du en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen av våra fastigheter i Norrtälje.

Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel i våra bostadsområden och i arbetsuppgifterna ingår bland annat fastighetsreparationer, tillsyn av fastigheter, kundkontakter, trädgårdsskötsel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du tilldelas egna boendeområden där du kommer ha helhetsansvar av daglig drift och skötsel för området samt kontakter till dess hyresgäster. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har en positiv och serviceinriktad inställning till arbetet och våra hyresgäster. Du har en hög servicenivå och tycker det är kul att jobba med människor. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Roslagsbostäder strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Kvalifikationer

  • Ett par års erfarenhet av fastighetsskötaryrket eller erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Utbildning/erfarenhet gällande redskapsbärare och gräsklippare
  • Tidigare erfarenhet av VVS, El, och styr- och regler är meriterande
  • Tjänsten kräver B-körkort

Vi erbjuder:

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Heltidstjänst, 40 tim/veckan, måndag till fredag.
  • Kollektivavtal.
  • 25 dagar semester per år.
  • Friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme.

 

Ansök:

Skicka ett mail som beskriver vem du är, varför du vill jobba hos oss tillsammans med ditt CV och kontaktuppgifter till rekrytering@roslagsbostader.se

Ansök omgående. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vid frågor kontakta gärna HR-ansvarig Erika Hellsten på erika.hellsten@roslagsbostader.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller representanter från rekryterings eller bemanningsföretag.

Ta del av vår värdegrund

Läs hur vi arbetar för medskapande, engagemang och ansvar.

Vår värdegrund

Ta del av vår värdegrund

Läs hur vi arbetar för medskapande, engagemang och ansvar.

Ta del av vår vision

Läs om vårt uppdrag och hur vi vill bidra till en bättre värld.

Vår vision

Ta del av vår vision

Läs om vårt uppdrag och hur vi vill bidra till en bättre värld.