Hoppa till innehåll

Drifttekniker

Om tjänsten

Roslagsbostäder har högt satta mål när det gäller energieffektivisering och minskad klimatpåverkan. Vi arbetar aktivt med att optimera driften av våra värme och ventilationssystem i våra fastigheter och söker nu en erfaren drifttekniker till vår avdelning för Fastighetsutveckling.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du arbeta självständigt med värme och ventilation i företagets hyresfastigheter. Med hjälp av vårt driftövervakningssystem ansvarar du för tillsyn, skötsel, förebyggande åtgärder samt driftoptimering i våra värme- och ventilationssystem så att de fungerar så energieffektivt som möjligt. Tjänsten innefattar också reparationer för att återställa funktioner, hantering av dokumentation kring installationer, felsökningar, uppföljning av energistatistik samt framtagande av underlag till underhållsplaner.

Vi ser fram emot att du bidrar med dina erfarenheter på ett lösningsfokuserat och engagerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med två andra drifttekniker samt fyra projektledare vilka alla rapporterar till chef för Fastighetsutveckling. Du kommer utgå från huvudkontoret på Lommarvägen 1 i Norrtälje och arbeta i fastigheter både i Norrtälje, Hallstavik, Rimbo och Älmsta.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående drift-/fastighetstekniker och har gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Har du dessutom erfarenhet av arbete med styr-regler och övervakningssystem både hårdvara och mjukvara, ventilationsanläggningar och värme så är det meriterande.

Som person bör du vara ansvarstagande, analytisk, flexibel, lyhörd samt ha en väl utvecklad förmåga av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Då merparten av arbetet utförs ute i fastigheterna, i kontakten med hyresgäster och förvaltare, ser vi gärna att du har en hög service- och kommunikationsförmåga. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och en stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder:

– Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
– Heltidstjänst, 38 tim/vecka
– Kollektivavtal
– Friskvårdsbidrag

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 17 februari 2023 via mail till rekrytering@roslagsbostader.se.  Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Rekryteringsansvarig Erika Hellsten, telefon: 0176-20 75 29. Vid frågor om tjänsten välkommen att kontakta chef för Fastighetsutveckling Gunnar Ekman 0176-20 75 03.

 

Roslagsbostäder i korthet

Roslagsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Norrtälje kommun. Vi förvaltar ca 2100 lägenheter i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Älmsta. Bolaget bildades 1945 och bolagets huvudsakliga syfte är att bygga, äga och förvalta hyresrätter samt att långsiktigt bidra till kommunens hållbara utveckling. Läs mer om oss som samhälsskapare och om hur vi som allmännyttigt bostadsbolag arbetar på vår hemsida https://www.roslagsbostader.se/var-vision-och-strategi/

 

Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller representanter från rekryterings eller bemanningsföretag.