Hoppa till innehåll

Säsongsarbetare

Gillar du att leda en grupp och att sprida glädje omkring dig? Vi söker just nu flera arbetsstuga säsongsarbetare till Norrtälje, Rimbo och Hallstavik med uppdrag att skapa fina utemiljöer i Roslagsbostäders bostadsområden och under sommaren leda en grupp sommarjobbare.

Trivs du bäst utomhus oavsett väder, har körkort och vill jobba med trädgårdsarbete mellan den 15/5 – 31/8? Då är det här tjänsten för dig.

Om tjänsten

Du kommer ingå i vårt härliga gäng som arbetar med utemiljön där vanliga arbetsmoment så här års är gräsklippning, plantering och ogräsrensning. Helt enkelt skapar de fina utemiljöer för våra hyresgäster. Du behöver eget driv och ansvarskänsla eftersom arbetet är självständigt, speciellt under sommarveckorna då du leder en grupp sommarjobbare.

Din kompetens

Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom området trädgårdsskötsel och trädgårdsmaskiner . Har du erfarenhet av att leda eller coacha en grupp unga är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är noggrann, serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och leda andra människor. Du är positiv och bidrar med en trevlig stämning. Dessutom är det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett säkert sätt och utan slarv.

Krav

Minst 18 år och B-körkort för manuell bil.

Kunskaper i svenska språket.

Ansök:

Skicka ett mail som beskriver vem du är, varför du vill jobba hos oss tillsammans med ditt CV och kontaktuppgifter till rekrytering@roslagsbostader.se.

Ansök snarast! Senast 29 februari. OBS: Ange om du vill arbeta i Norrtälje, Rimbo eller Hallstavik i ansökan. 

Vid frågor kontakta gärna HR-ansvarig Erika Hellsten på erika.hellsten@roslagsbostader.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller representanter från rekryterings eller bemanningsföretag.