Rimbo Vallby

Under 2018 kommer det att växa fram två nya huskroppar i området Vallby i Rimbo som kommer att ge plats åt 32 attraktiva lägenheter. 

De två huskropparna innehåller 16 lägenheter vardera och lägenhetsstorlekarna kommer att vara 1-2 rok (35-45 kvm). Byggnaderna, som båda har hiss, består av 2 våningsplan där alla lägenheter har balkong. I huskroppen närmast parkeringen finns även en källarvåning där lägenhetsförråd och cykelrum är beläget.

Lägenheternas badrum är helkaklade och det är dusch i samtliga lägenheter. Badrummen är utrustade med handdukstork, kombimaskin, bänkskiva, överskåp samt linneskåp. I övriga rum är golvmaterialet eklamell och väggarna är vitmålade. I hallen finns en skjutgarderob med bl.a. städinredning och i sovrummet finns ytterligare fristående garderober.

På gården finns parkeringsplatser med tillhörande motorvärmare, miljöhus samt plats för att ställa cyklar.

Husen kommer att vara anslutna till Öppen Fiber® med alla dess fördelar. Analogt utbud av TV och telefoni kommet inte att vara tillgängligt.


Vallby Gårdsväg 14-16, Rimbo

Hus 1, Vallby Gårdsväg 16
Plan 1 (våning 0, markplan)
Plan 2 (våning 1, 1 tr)
Källarvåning

Hus 2, Vallby Gårdsväg 14
Plan 1 (våning 0, markplan)
Plan 2 (våning 1, 1 tr)

Klicka här för att se en presentation av lägenheterna. 

Hyresnivåerna är 5 218 kr/mån för en 1 rok samt 6 428 kr/mån för en 2 rok. Individuell mätning av vatten kommer att tillämpas som debiteras exklusive hyran. Inflyttning sker preliminärt 1 november 2018.

Lägenheterna kommer att hyras ut via vårt kösystem Intressebanken, d.v.s. tillvägagångssättet kommer att vara detsamma som när vi hyr ut våra övriga lägenheter.  Vi kommer att publicera lägenheterna i två etapper. Den första etappen (huskroppen närmast parkeringen) kommer att publiceras vecka 11 och lägenheterna kommer att ligga ute för intresseanmälan under 14 dagar. Det går inte att anmäla ett generellt intresse på vilken lägenhet som helst, utan man måste välja upp till tre specifika lägenheter som man anmäler intresse för. Detta innebär att den kötid som behövs kan variera mellan olika lägenheter, beroende på vilka/hur många som anmält intresse på just den lägenheten. Den andra etappen kommer att publiceras vecka 21-22, sista dag att göra intresse är den 3 juni.

Viktig information – för att få förslag via e-post om när dessa lägenheter ligger ute för intresse är det viktigt att sökområde ”Nyproduktion” är ikryssat i önskemålsprofilen. Logga in på ”Mina sidor” för att kontrollera detta.