Hoppa till innehåll

Vad är det för storlekar och var kan jag se planlösningarna till de nya lägenheterna i Bålbro?

I vår nyproduktion i Bålbro, Rimbo så bygger vi fyra stycken hus med totalt 82 hyreslägenheter.

1:or 16 st (30 kvm)
2:or 46 st (49-46 kvm)
3:or 12 st (65-78 kvm)
4:or 8 st (81 kvm)

Att flytta till en nyproduktion kan kännas utmanande då man inte kan promenera runt i kvarteret eller se lägenheten innan man skriver på kontraktet. För att underlätta har vi tagit fram en digital översikt av hela området, vi kallar den för bostadsväljare.

DIGITAL BOSTADSVÄLJARE

Så här fungerar Bostadsväljaren

Här får du en överblick av hela kvarteret, du ser var det finns sopsortering, lekplats och cykelgarage. Det finns informationspunkter utsatta för att du ska kunna orientera dig och se var skolan, banvallen och närliggande hus finns.

I bostadsväljaren kan ni se exakt var i husen de olika lägenheterna är placerade, planlösning, storlek, hyra (när den är fastställd) m.m. För musen över bilden och välj vilken lägenhet du vill läsa mer om. Du kan även se hur solen faller på fönstren och balkongen genom att trycka på den lilla solsymbolen längst ned i bilden.

Högst upp till höger finns en filtreringsmeny, där kan du sortera fram den lägenhetsstorlek du är intresserad av och se var i områden just de är placerade. Tryck på Lista för att få lägenheterna presenterade i en lista i stället för en översiktsbild.

Så här kan du som bostadssökande använda Bostadsväljaren 
Använd bostadsväljaren som ett sätt att välja ut vilka lägenheter du är mest intresserad av. Fundera på vad som är viktigt för dig. Kanske vill du bo på bottenvåningen? Ha utsikt mot skogen eller ha kvällssol på balkongen?

Innan lägenheterna är släppta för intresseanmälan så står alla som "kommande". Intresseanmälan planeras öppnas i oktober, då visas en länk i bostadsväljaren som tar dig till Roslagsbostäders uthyrningssystem där du registrerar vilken lägenhetsstorlek du är intresserad av. Vart efter lägenheterna blir reserverade och slutligen uthyrda så kan du som sökande se vilka lägenheter som finns tillgängliga direkt här i bostadsväljaren.

Med hjälp av bostadsväljaren blir det lättare för dig att välja exakt vilken lägenhet du vill flytta till.

Lycka till!Har du andra frågor?

Besök vårt frågeforum

Frågeforum