Hoppa till innehåll

Lokaler och förråd

Här listar vi de lokaler och förråd som finns tillgängliga för uthyrning.
Vänligen kontakta uthyrnings- och serviceavdelningen för mer information och visning av lokalen på helen.wallin@roslagsbostader.se.

 

Norrtälje

Stockholmsvägen 21

ca 187 kvm

Lokalen är belägen i centrala Norrtälje och Psoriasisföreningen i Stockholms län har haft sin mottagning i lokalen tidigare. Den består av många mindre utrymmen med ett flertal våtutrymmen med duschar, två bastu-utrymmen och ett antal wc-utrymmen. Det finns även reception, personalutrymmen, kontor och förrådsutrymmen. Lokalen har ingång via framsidan mot Stockholmsvägen samt via en ramp till dörr på baksidan av huskroppen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Objektnummer 40-011-016

Lommarvägen 1

ca 570 kvm

Lokalen är belägen i centrala Norrtälje och för närvarande har Mekonomen sin verksamhet i lokalen. Den består av en stor butiksyta med tillhörande personalutrymmen som kök, Wc med dusch och omklädningsrum samt kontor. Till lokalen hör även förrådsutrymme med separat ingång intill lokalen. Det finns möjlighet att hyra yta för parkeringsplatser.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kungsgatan 17

ca 33 kvm

Lokal i källarplan uthyres. Passar som förråd/lagerlokal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hamnvägen 5B

ca 72 kvm

Lokal i två plan i centrala Norrtälje. Entré till lokalen sker via egen ingång i markplan. Lokalen är uppdelad med två stora rum på entréplan med en spiraltrappa ner till källarplan som består av ett rum samt WC.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vegagatan 13 A

ca 74 kvm

Nu finns det en lokal i mycket bra skick ledig för uthyrning i centrala Norrtälje. Den ligger i källarplan i ett bostadshus med egen ingång via gaveln. Lokalen består av ett flertal rum i olika storlek med delvis glasväggar som avgränsning. Helkaklat badrum med dusch och WC samt en kökdsel som består av diskho, kylskåp samt inbyggd microvågsugn finns även. Viss inredning som hyllor och bokhyllor kommer att finnas.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Små förråd i Färsna

ca 1 kvm

Små förråd på ca 1 x 1 x 1 m finns tillgängliga för uthyrning.
OBS! Hyrs endast ut till boende på Färsnagatan 1-3 samt Dalbyvägen 1-3 och Dalbyvägen 8.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Rimbo

Ekdalsvägen 22

ca 22 kvm

Lokalen är belägen i centrala Rimbo och ligger i källarplan i ett flerbostadshus. Den består av ett rum och ett tillhörande förråd och ingång till lokalen är via utvändig trapp.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Idrottsvägen 5A

ca 22 kvm

Förråd i källarplan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Objektnummer 40-003-002

Hallstavik

Carl Wahrens väg 38 D

ca 76 kvm

Lokal i centrala Hallstavik finns nu tillgänglig för uthyrning. Lokalen ligger i markplan och består av en stor öppen yta, ett utrymme med pentry samt ett utrymme med WC och dusch. För närvarande används lokalen som en klädbutik.

Tillträde: 1 september 2024