Hoppa till innehåll
Nu uppgraderar vi användarupplevelsen

Allt du vill veta om Mina sidor

Välkommen in till en modern användarupplevelse. Som sökande kan göra och följa dina intresseanmälningar, få visningsinformation och signera avtal. Som hyresgäst kan du även felanmäla, boka tvättstuga och läsa bopärmen. Det är här på Mina sidor du sköter din kontakt med Roslagsbostäder.

Sen slutet av 2023 är det nytt

Så här loggar du in första gången

  1. Logga in på Mina sidor med Bank-ID.
  2. Saknar du Bank-ID behöver du nya inloggningsuppgifter, de gamla uppgifterna fungerar inte längre. Kontakta uthyrningsavdelningen så hjälper de dig.
Användarupplevelsen i första rummet

Från köplats till inflytt - logga in en gång per år för att stå kvar i kön

När du loggat in med Bank-ID har du uppdaterat din plats i kön. Du behöver logga in en gång va 364 dag för att behålla dina köpoäng. På Mina sidor kan du som bostadssökande sköta hela ditt bostadssökande digitalt, både när du söker lediga lägenheter och fordonsplatser.

  • Skapa bevakningar för intressanta lägenheter
  • Ta del av visningsinformation
  • Göra intresseanmälan
  • Ladda upp intyg
  • Signera avtal

Som hyresgäst är det här du sköter all kontakt med Roslagsbostäder.

Vi förenklar kontaktvägarna

Lägg till Mina sidor som en "app" på din mobil

Nu samlar vi allt på en plats, appen som vi tidigare erbjudit har stängts ned och ersättas av Mina sidor. Nu kan du istället  lägga till Mina sidor som en app/genväg på din mobil för samma smidiga hantering:

  1. Logga in på Mina sidor
  2. Öppna menyn i webbläsaren (ofta tre prickar/linjer)
  3. Välj ”lägg till på hemskärm”

Svårt att hitta? Se vår steg-för-steg guide med bilder för I-phone, Android och dator

Viktigt för alla aktiva bostadssökande

Fyll i din bevakning för att få e-post om lediga lägenheter

Vill du flytta? För att få e-post med förslag på passande lediga lägenheter behöver du fylla i dina bevakningar på nya Mina sidor. Det här gäller alla, även dem som tidigare fått e-post från oss.

Vi hörs på Mina sidor

Låt oss hålla kontakten, logga in och uppdatera dina kontaktuppgifter

Från och med nu är det på Mina sidor vi håller kontakten. Hit kommer all viktig information till dig från oss, både under tiden som bostadssökande men även sen som hyresgäst.

Logga in på Mina sidor och säkerställ att vi har rätt e-postadress och telefonnummer till dig.

Uppdatera köplats och sök bostad

Logga in på Mina sidor