Hoppa till innehåll
Om området

Modernt och bekvämt

Ankan är ett modernt boende med hög standard i utkanten av Norrtälje centrum som med sin L-formade huskropp ger området sin gemytliga och ombonade karaktär.

Området är beläget i den norra stadsdelen av Norrtälje, strax nedanför vattentornet. Huset består av tre våningar med delvis utvändiga loftgångar och hiss i huset. Lägenheterna har bra möblerbar yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt parkettgolv. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golven. Till varje lägenhet finns det antingen en generös balkong eller uteplats och IP-Tv, IP-telefoni samt fiber finns indraget.

Om området

Modernt och bekvämt

Postboxar finns i markplan och även den gemensamma tvättstugan med digital bokning. På gården finns ett miljöhus samt cykelgarage och har man behov av att hyra en parkeringsplats med motorvärmare så finns den möjligheten i mån av tillgång. I de intilliggande omgivningarna finns livsmedelsaffär, skolor från förskoleklass till gymnasium och barnomsorg. Bostadsrättsföreningar och villor tillhör de närmaste grannarna. Att promenera ner till centrum tar ungefär 10 minuter och där kan man hitta det mesta i serviceväg. Ett stenkast från området finns elljusspår och ett köpcentrum – Knutby Torg.

Boendefakta

Kv. Ankan

Adresser:
Arholmagatan 12 A-D


I hyran ingår värme. Vattenförbrukningen debiteras separat.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Ankan är byggt 2009 och består av 26 lägenheter fördelat på följande sätt:
11 st 1 Rok
3 st 1,5 Rok
9 st 2 Rok
3 st 3 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.