Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Studsaren
Om området

Centralt och barnvänligt

Bolka är ett radhusliknande område bestående av två gårdar med en bergshäll och en skogsdunge mitt emellan. Alla lägenheter har egen ingång och uteplats eller balkong.

De femton huskropparna består av två våningar och från vissa av lägenheterna har man möjlighet att se en glimt av Kvisthamraviken. Lägenheterna är stora och ljusa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

För barnfamiljer är detta ett mycket populärt område vilket beror på en rad olika faktorer. Det ena är den natur som finns i området med bergshällen och skogsdungen där barnen både kan leka och utforska. Det finns även en lekplats med till exempel gungställning och vippgungor. På området finns en förskola och det tar inte mer än fem minuter att gå till Kvisthamraskolan som är en låg- och mellanstadieskola.

Om området

Centralt och barnvänligt

Intill området ligger Sportcentrum som rymmer en rad olika sport- och fritidsaktiviteter samt Norrtäljes nya badhus. Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare samt carportar finns att hyra i mån av tillgång. Från detta område har man nära till allt. Det mesta, så som centrum, busstation och livsmedelsbutiker kan man nå inom en 5 – 10 minuters promenadväg från området.

Boendefakta

Bolka

Adresser:
Bolkavägen 38-50
Skyttegatan 3-17


I hyran ingår värme och varmvatten.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Bolka är byggt 1987 och består av 79 lägenheter fördelat på följande sätt:
25 st 2 Rok
30 st 3 Rok
16 st 4 Rok
8 st 5 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.