Hoppa till innehåll
Våra områden > Hallstavik > Centrum syd
Områdesinformation

En oas mitt i centrum

Centrum Syd är byggt på en tomt med nivåskillnad vilket ger en ovanlig och spännande gårdsmiljö med både låga och höga hus.

Strax intill centrum ligger Centrum Syd som är byggt på tidigt 90-tal. Området består av tre huskroppar. I huset på Odenvägen 6 finns det hiss, planlösningen är öppen och det är antingen en balkong eller en uteplats till lägenheterna. En del lägenheter är även till viss del handikappanpassade med bland annat bredare dörrhål, höj – och sänkbara hatthyllor och handfat. Eftersom det finns hiss i flertalet av de övriga trapphusen på området så är det ett mycket populärt område både för barnfamiljer och äldre.

Områdesinformation

Nära till allt

Det finns även en lummig innergård där det finns en lekplats för barnen med gungställning, rutschkana och sandlåda men även en uteplats för en stunds avkoppling. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller carport så finns den möjligheten i mån av tillgång. Det nära avståndet till centrum gör att service i form av affärer, banker, apotek och busstation finns nära till hands.

Boendefakta

Adresser:

Odenvägen 2 A-B, 4 A-C, 6


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Centrum Syd är byggt 1992 och består av 53 lägenheter fördelat på följande sätt:
3 st 1 Rok
34 st 2 Rok
11 st 3 Rok
5 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.