Hoppa till innehåll
Områdesinformation

Mitt i centrum

Centrum är beläget vid gågatans början och har med sina fyra våningar utsikt över stora delar av Hallstavik.

Området Centrum består av en enda huskropp i fyra våningar där alla lägenheter har ingång från utvändiga loftgångar. Samtliga lägenheter har balkong i söderläge och detta gör att lägenheterna upplevs som ljusa och trivsamma. I huset bor det mest äldre människor och detta beror bland annat på att det finns i hiss i huset och att det är så nära till all service som finns i centrum som affärer, banker, apotek och busstation.

Områdesinformation

Nära till allt

Det finns även en gemensamhetslokal i huset som man som hyresgäst kan tillgå vid firanden av olika slag. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare så finns den möjligheten strax intill området. Det finns även carportar att hyra vid ett angränsande område i mån av tillgång. På baksidan av huset ligger en innergård som delas med området Centrum Syd. Där finns en lekplats för barnen men även en uteplats där man kan sitta och koppla av en stund.

Boendefakta

Adresser:

Gottstavägen 8-12


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Centrum är byggt 1983 och består av 24 lägenheter fördelat på följande sätt:
6 st 1 Rok
12 st 2 Rok
6 st 3 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.