Hoppa till innehåll
Våra områden > Hallstavik > Dianavägen
Områdesinformation

Radhuskänsla i ett trivsamt område

Dianavägen är ett lugnt och tryggt område där alla lägenheter ligger i markplan och har en egen entré samt uteplats med närhet till naturen.

Området som ligger på en liten höjd i centrala Hallstavik är ett mycket populärt och trivsamt område bland de äldre. Detta beror på en rad olika faktorer. Lägenheterna är fina med bra planlösning och alla lägenheter har egen ingång och uteplats där man kan skapa sig en egen känsla för ”ett hem att längta till”. Även närheten till servicehuset Kristinagården gör att det blir bekvämt i vardagen då man kan gå dit och äta lunch och få en social samvaro.

Områdesinformation

Lugnt och rogivande

Området har sammanlagt fyra huskroppar och de ligger som i en form av en rektangel. Mitt inne på gården ligger den välskötta tvättstugan som är gemensam för hela området samt förråden till samtliga lägenheter. Till centrum där apotek, affärer, banker samt busstationen finns tar det ca 5-10 minuter att promenera.

Boendefakta

Adresser:

Dianavägen 10-12 A-D, 14 A-E, 16 A-G, 18-20


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Dianavägen är byggt 1969 och består av 30 lägenheter fördelat på följande sätt:
3 st 1 Rok
34 st 2 Rok
11 st 3 Rok
5 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.