Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Duvan & Eneberg
Om området

Nära till allt

Duvan / Eneberg är ett attraktivt område i centrala Norrtälje där de boende har nära till allt – från butiker och restauranger till fina strövområden intill sjön Lommaren.

Ett stenkast från centrum ligger detta område som är omgett av flera bostadsrättsföreningar och det centrala läget gör det till ett mycket eftertraktat boende. Området består av ett äldre grönt hus med fyra lägenheter (Eneberg) samt tre stycken trevåningshus (Duvan).

Eneberg omges av ett flertal rönnbärsträd och har en lummig och trivsam uteplats som är gemensam för de boende i huset.

Om området

Nära till allt

Lägenheterna i Duvan har öppna planlösningar och nästan alla lägenheter har egen uteplats eller balkong där man som hyresgäst har möjlighet att plantera blommor och njuta av sköna stunder under sommarhalvåret. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor. I källarplan finns det några lokaler som hyrs ut till företag och föreningar. På området finns också en kvarterslokal som man kan hyra vid födelsedagar eller andra högtider. Finns behovet att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare kan man göra det i mån av tillgång. Fina strövområden hittar man intill sjön Lommaren och där finns även ett utomhusbad under sommarhalvåret.

Boendefakta

Kv. Duvan & Eneberg

Adresser:
Kungsgatan 13-17
Götgatan 6


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I lägenheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Duvan/Eneberg är byggt 1943/1979/1987/2009/2022 och består av 41 lägenheter fördelat på följande sätt:
6 st 1 Rok
19 st 2 Rok
13 st 3 Rok
3 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.