Hoppa till innehåll
Om området

Med naturen runt knuten

I norra delen av Norrtälje stad har de senaste åren ett nytt bostadsområde vuxit fram mellan kulturmark och skogshöjder. Området präglas av sin småskalighet där trädalleér och gång- och cykelbanor avgränsar de olika bostadstyperna; villor, radhus och hyreshus.

Det finns förskola, elljusspår samt fina strövområden i området med god tillgång till lek och rekreation.

Om området

Med naturen runt knuten

Roslagsbostäder har under 2011 och 2013 byggt 84 hyreslägenheter i Färsna. Lägenheterna har bra möblerbar yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt parkettgolv. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golven. Till varje lägenhet finns det antingen en generös balkong eller uteplats och IP-Tv, IP-telefoni samt fiber finns indraget. I varje huskropp finns det dessutom hiss.

Det är förberett för egen tvättmaskin i samtliga lägenheter men alla hyresgäster har tillgång till tre gemensamma tvättstugor med digital bokning. Tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen. På gården finns det både öppna parkeringsplatser med motorvärmare samt carportar med tillhörande förråd. För barnen finns det lekplats och fina gräsytor att leka på.

Boendefakta

Kv. Färsna

Adresser:
Dalbyvägen 1 A-C, 3 A-C
Färsnagatan 1 A-D, 3
Dalbyvägen 8 A-B


I hyran ingår värme. Hushållsel samt varm- och kallvatten debiteras separat per lägenhet.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Färsna är byggt 2011/2013 och består av 84 lägenheter fördelat på följande sätt:
24 st 1,5 Rok
21 st 2 Rok
24 st 3 Rok
15 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.