Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Flygfältet
Om området

Med plats för fri lek

Flygfältet är ett område med allt från radhus till höghus med skyddade innergårdar och generösa lekytor för barnen.

På Norrtäljes gamla flygfält byggdes detta bostadsområde som idag är mycket omtyckt bland många. Här kan man bo dels i radhus med egen uteplats men även i höghus med balkong. Genomgående i lägenheterna är att det är öppen planlösning vilket ger ett ljust intryck. En del lägenheter är även handikappanpassade med bland annat höj- och sänkbara handfat och hatthyllor. För barnen finns det stora lekytor att använda, det finns fotbollsplaner och bra pulkabackar under vinterhalvåret. På en innergård finns det dessutom en lekplats med vippgungor och lekhus vilket ger föräldrar möjlighet att ha uppsikt över barnen från lägenheten.

Om området

Möjligheternas område

Har man bil så är det inget problem för till varje lägenhet ingår det en carport i hyran. Tvättstugan bokas enkelt digitalt via Mina Sidor eller i appen. Det finns en kvarterslokal som man som hyresgäst kan låna till födelsedagar och andra högtider. Intill området ligger tre förskolor och Norrtälje Sportcentrum som rymmer en rad olika sport- och fritidsaktiviteter samt Norrtäljes nya badhus. Att promenera ner till stadskärnan tar ca 15 minuter och där kan man hitta det mesta i serviceväg. Pendlar man in till Stockholm tar det inte mer än fem minuter att gå till busshållplatsen.

Boendefakta

Flygfältet

Adresser:
Drottning Kristinas väg 57, 63-71


I hyran ingår för de som bor på Drottning Kristinas väg 67–71 värme, vatten, carport. För de som bor på Drottning Kristinas väg 57, 63 och 65 ingår värme, carport. Individuell mätning av vatten tillämpas och debiteras separat.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Flygfältet är byggt 1989-1991 och består av 176 lägenheter fördelat på följande sätt:
30 st 1 Rok
54 st 2 Rok
56 st 3 Rok
22 st 4 Rok
14 st 5 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.