Hoppa till innehåll
Om området

Centralt och bekvämt

Mitt i centrala Norrtälje, nämligen intill korsningen Roslagsgatan/Gökvägen, ligger detta nybyggda område. Fastigheten består av 5 våningsplan inklusive källarplan med två trapphus med ingång både från Gökvägen och innergården. Tillgång till hiss finns till samtliga lägenheter samt till källarplan där lägenhetsförråden finns. Lägenheterna är 2-4 rum och kök med lägenhetsytor som varierar mellan ca 43-89 kvm.

Om området

Centralt och bekvämt

Badrummen är helkaklade och varje lägenhet är utrustad med egen tvättutrustning samt diskmaskin. Utöver detta finns en gemensam mindre tvättstuga i huset. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen.  Alla lägenheter har tillgång till en inglasad balkong (undantaget är 4 rok som har en generös uteplats).

På innergården finns parkeringsplatser, både i form av carport och öppna platser med motorvärmare. Cykelställ, grillplats och lekyta finns också på innergården.

Boendefakta

Kv. Göken

Adresser:
Roslagsgatan 20 A-B


I hyran ingår värme. Hushållsel samt varm och kallvatten debiteras separat per lägenhet.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Göken är byggt 2016 och består av 22 lägenheter fördelat på följande sätt:
15 st 2 Rok
6 st 3 Rok
1 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.