Hoppa till innehåll
Våra områden > Hallstavik > Häggen & Ängen
Områdesinformation

Centralt och trivsamt boende

Häggen / Ängen består av två gårdar som ligger på varsin sida av Uppsalavägen i centrala Hallstavik. Det ena området består av ett trevåningshus och det andra har ett trevåningshus samt två mindre huskroppar med två våningar.

Från början ägde Holmens bruk marken där området ligger idag och det var med tanke på den stora expansionen av pappersbruket och dess anställda som området byggdes i mitten på 60-talet. Idag är det ett mycket populärt område där både unga och gamla trivs då det är nära centrum samt att dagis och skola finns inom ca 5 minuters promenadväg. Lägenheterna är rymliga och välplanerade med balkonger till de flesta av de större lägenheterna.

Områdesinformation

Barnvänligt med plats för lek

På båda gårdarna finns det lekplats med bland annat rutschkana och vippgungor. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen. Har man behov av att hyra en parkeringsplats så finns det parkeringsplatser med eller utan motorvärmare eller garage i mån av tillgång att tillgå. Nedanför det ena området finns en liten park med härliga blomarrangemang och parkbänkar. Ett stenkast därifrån hittar man ortens berömda konditori där man kan njuta av en fikastund. Service som affärer, banker, apotek och busstation ligger bara ett par minuters gångväg bort.

Boendefakta

Adresser:

Häggvägen 4 A-C, Gamlebovägen 1 A-G


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Häggen/Ängen är byggt 1966 och består av 69 lägenheter fördelat på följande sätt:
22 st 1 Rok
16 st 2 Rok
24 st 3 Rok
7 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.