Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Linneán
Om området

Lugnt, naturnära och lummigt.

Linnean tillhör ett av Norrtäljes mest attraktiva områden med dess underbara läge i utkanten av staden med fin natur och strövområden strax intill.

I en sluttning ner mot sjön Lommaren ligger detta område med sina sex huskroppar i trevåningshus där alla lägenheter nås med hiss. Huskropparna har lite olika karaktär och det kommer från att när husen byggdes medverkade sex konstnärer vid utformningen av entréerna. De fick i uppdrag att utsmycka varsitt hus och detta har gett en egen karaktär åt varje huskropp. Lägenheterna har bra planlösning och det är balkong, fransk balkong eller uteplats till samtliga lägenheter. Eftersom alla lägenheter nås med hiss trivs alla kategorier av människor, allt från barnfamiljer till äldre.

Om området

Lugnt, naturnära och lummigt.

På den bilfria innergården finns en stor lekplats med både gungor, rutschkana och gungbräda och lite här och där finns det utemöbler utställda för en stunds avkoppling. De som bor i området har även möjlighet att ha sin egen lilla kolonilott för att odla grönsaker och blommor på. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller ett garage så finns det i mån av tillgång. I närområdet finns det fina strövområden, elljusspår, ett utomhusbad med vattenrutschbana samt högstadieskolan Wigulfskolan (tidigare Lommarskolan).  Även om naturen ligger inpå knutarna så tar det inte längre tid än ca 10-15 minuter att promenera ner till centrum.

Boendefakta

Kv. Linneán

Adresser:
Lommarvägen 31-41


I hyran ingår värme och varmvatten.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Linnéan är byggt 1982 och består av 85 lägenheter fördelat på följande sätt:
5 st 1 Rok
45 st 2 Rok
26 st 3 Rol
7 st 4 Rok
2 st 5 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.