Hoppa till innehåll
Om området

Lugnt, lummigt och nära hamnen

Lönnen ligger alldeles intill Norrtälje Hamn och är ett område som består av flera huskroppar med en trivsam uppvuxen gårdsmiljö.

Lönnen består av fem huskroppar med trevåningshus där de stora träden ger ett ombonat intryck. Lägenheternas kök och badrum rustades upp till modern standard i slutet av 80-talet. Från några av lägenheterna kan man till och med få en glimt av Norrtäljeviken. I området runt Norrtälje hamn växer just nu levande stadsdel fram för barn, båtar och bad.

Om området

Lugnt, lummigt och nära hamnen

Innergården är bilfri och det finns även här lekplats för de mindre och några utemöbler för de som vill sitta och ta det lugnt. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller garage så finns den möjligheten i mån av tillgång.

Det finns gott om skolor runt om, både låg-, mellan och högstadieskolor finns inom ett par minuters gångväg från området. Att promenera ner till centrum där all tänkbar service finns tar inte mer än cirka fem minuter.

Boendefakta

Kv. Lönnen

Adresser:
Vegagatan 13-15
Hamnvägen 5
Gransätersgatan 8-10


I hyran ingår värme och varmvatten.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Lönnen är byggt 1953 och består av 62 lägenheter fördelat på följande sätt:
9 st 1 Rok
34 st 2 Rok
9 st 3 Rok
10 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.