Hoppa till innehåll
Våra områden > Hallstavik > Skepparen
Områdesinformation

Centralt och prisvärt

Skepparen är ett lite mindre område strax norr om Hallstaviks centrum som består av en huskropp med två våningar samt en souterrängvåning.

Längs med Carl Wahrens väg ligger Skepparen som är det äldsta huset som Roslagsbostäder har i sitt bestånd i Hallstavik. Det byggdes av Roslagsbostäders föregångare Stiftelsen Häveröhus när Hallsta pappersbruk var i en expansiv fas. Huset renoverades i mitten på 80-talet till en mer modern standard.

Under 2020 totalrenoverades allt det yttre med nya tak, ny tegelfasad, nya balkonger samt nya energieffektiva fönster och dörrar. Lägenheterna är relativt små till ytan men har en mycket prisvärd hyra med tanke på det centrala läget. I souterrängvåningen finns det endast lägenheter med 1 r o k. Dessa lägenheter har uteplatser och de övriga lägenheter har balkong åt öster eller väster.

Områdesinformation

Med promenadavstånd till centrum

Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare så finns den möjligheten på baksidan av området. Utbudet av bland annat affärer, banker och apotek finns inom ett par minuters promenadväg och vårdcentralen ligger alldeles intill området. Ett stenkast från området ligger badhuset samt en förskola och en låg-, mellan- och högstadieskola.

Boendefakta

Adresser:

Carl Wahrens väg 20-22


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Skepparen är byggt 1963 och består av 34 lägenheter fördelat på följande sätt:
12 st 1 Rok
10 st 2 Rok
10 st 3 Rok
2 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.