Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Skogshill
Om området

Med utsikt över staden

Skogshill är ett välvårdat område bestående av fyra höghus som ligger i en sluttning med mycket grönska och härlig utsikt över staden.

Området börjar med en huskropp på Roslagsgatan och fortsätter upp till Floragatan där de övriga tre ligger. Husen omges av mycket växtlighet och strax intill ligger en skogsdunge som skiljer området från det bakomliggande villaområdet. Floragatan 9-11 är ett 55+boende vilket gör att området upplevs som lugnt och tryggt. I varje trapphus finns det hiss och till samtliga lägenheter finns det en balkong eller uteplats.

Om området

Med utsikt över staden

På en liten platå strax ovanför husen finns det utemöbler där man kan slå sig ner för en stunds avkoppling. Har man behov att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller ett garage så finns den möjligheten i mån av tillgång. Det finns även en kvarterslokal som man som hyresgäst kan hyra vid födelsedagsfirande eller andra högtider.  Ett stenkast ifrån området ligger centrum där man kan hitta all tänkbar service och det är inte långt till fina strövområden längs med elljusspåret.

Boendefakta

Kv. Skogshill

Adresser:
Floragatan 9-13
Roslagsgatan 10-12


I hyran ingår värme och varmvatten.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Skogshill är byggt 1997 och består av 64 lägenheter fördelat på följande sätt:
3 st 1 Rok
23 st 2 Rok
34 st 3 Rok
4 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.