Hoppa till innehåll
Våra områden > Hallstavik > Smörblomman
Områdesinformation

Med naturen inpå knutarna

Smörblomman består av fyra huskroppar som ligger i utkanten av ett villaområde på en höjd i Hallstavik. Att bo i området är ett mycket prisvärt alternativ för lägenheterna har bra planlösning och låg hyra.

För alla som är intresserade av speedway är detta ett perfekt område att bo i. Strax intill området ligger tävlingsbanan som är speedwaylaget Rospiggarnas hemmaplan. Det finns gott om natur runtomkring med bland annat motionsspår. På området finns det en lekplats med gungor och rutschbana och behöver man låna en lokal för något större sammanhang så finns den möjligheten här. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen.

Områdesinformation

Med promenadavstånd till centrum

Har man barn så finns det både en förskola och en låg-, mellan- och högstadieskola alldeles i närheten och det är även nära till badhuset. Till centrum tar det cirka 10 minuter att gå och där hittar man affärer, bibliotek, banker och apotek. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare så finns det en stor parkering i direkt anslutning till området.

Boendefakta

Adresser:

Envägen 10-16 A-B


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Smörblomman är byggt 1971 och består av 72 lägenheter fördelat på följande sätt:
24 st 1 Rok
32 st 2 Rok
16 st 3 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.