Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Snöskatan
Om området

Centralt med lummiga gårdar

Snöskatan består av tre stjärnformade huskroppar omgivna av grönska och ligger ett stenkast både från centrum och fina strövområden.

I korsningen mellan Vätövägen och Roslagsgatan ligger detta område som är byggt i slutet av 90-talet. Här är lägenheterna lite mer påkostade och har till exempel extra isolering i väggarna och stora balkonger som delvis är inglasade. De flesta lägenheterna har även fönster i tre väderstreck vilket skapar ljusa och trivsamma lägenheter. Entréerna är välkomnande med mycket grönska och bra belysning och trapphusen förgylls av blommor.

Om området

Centralt med lummiga gårdar

Det finns hiss i samtliga huskroppar vilket gör att både barnfamiljer och äldre trivs i huset. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller garage så finns den möjligheten i mån av tillgång. Strax intill området ligger en förskola och gymnasieskolan Rodenskolan. Att promenera ner till centrum tar ungefär 5-10 minuter och där kan man hitta det mesta i serviceväg. På andra sidan Vätövägen finns elljusspår och ett köpcentrum – Knutby Torg.

Boendefakta

Kv. Snöskatan

Adresser:
Roslagsgatan 29-33


I hyran ingår värme och varmvatten.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Snöskatan är byggt 1999 och består av 42 lägenheter fördelat på följande sätt:
24 st 1,5 Rok
21 st 2 Rok
24 st 3 Rok
15 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.