Hoppa till innehåll
Våra områden > Hallstavik > Södergärdet
Områdesinformation

Eftertraktat boende

Södergärdet är ett av Hallstaviks mest attraktiva områden där avståndet till centrum tillsammans med de stora grönytorna gör det till område som passar för alla.

Trots att de två huskropparna inte har mer än tre våningar så finns det hiss i samtliga trappuppgångar vilket gör det till ett perfekt boende för både unga och gamla. Lägenheterna har en öppen planlösning som skapar ett ljust och rymligt boende och det finns även antingen en balkong eller uteplats till varje lägenhet. Trots att området ligger centralt uppfattas det som väldigt lugnt och ombonat. Det finns två stora gemensamhetslokaler med kök och det finns även bastu och hobbylokaler vilket ger hyresgästerna bra utrymmen för att umgås med släkt och vänner.

Områdesinformation

Bekvämt och ombonat

Har man behov av att hyra en parkeringsplats så finns det antingen parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller garage i mån av tillgång. På området finns en del fruktträd men även odlingslotter för den som tycker om att pyssla i trädgården. Service som affärer, banker, apotek och busstation ligger bara ett par minuters gångväg bort.

Boendefakta

Adresser:

Gamlebovägen 4-18


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Södergärdet är byggt 1984/1985 och består av 48 lägenheter fördelat på följande sätt:
12 st 1 Rok
22 st 2 Rok
8 st 3 Rok
6 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Hallstavik

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.