Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Vasagården
Om området

Radhuskänsla nära centrum

Vasagården är en liten trivsam oas med ett fåtal lägenheter i ett – och tvåvåningshus där alla har egen ingång med uteplats eller balkong i söderläge.

Inbäddat i ett villaområde ligger detta boende som upplevs som lugnt och stillsamt. På baksidan av husen ligger en skogsdunge och det tillsammans med den ljusgröna färgen på fasaderna och all växtlighet på området skapar ett ombonat intryck. Lägenheterna har öppna planlösningar vilket ger ljusa och rymliga lägenheter. De lägenheter som ligger i markplan har generösa uteplatser som skapar möjlighet till egna odlingar av blommor och växter.

Om området

Radhuskänsla nära centrum

Det finns ingen gemensam tvättstuga på området utan varje lägenhet har en egen tvättmaskin och torkskåp. Har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare så finns den möjligheten på området. Att promenera ner till centrum tar 5-10 minuter och där hittar man det mesta vad gäller service men även busstation och bibliotek. Ett stenkast från området ligger även fina strövområden där man kan ta långa härliga promenader.

Boendefakta

Kv. Vasagården

Adresser:
Vasagatan 16 A-H


I hyran ingår värde, varmvatten, tvättmaskin och torkskåp.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Vasagården är byggt 1994 och består av 8 lägenheter fördelat på följande sätt:
1 st 1 Rok
7 st 2 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.