Hoppa till innehåll
Våra områden > Norrtälje > Väster Knutby
Om området

Barnvänligt och naturnära

Väster Knutby är ett område som med sitt läge i utkanten av Norrtälje har både nära till naturen och till centrum.

Väster Knutby har under de senaste åren genomgått en stor förändring. Två sju-våningshus har uppförts som ger området en helt ny karaktär. Det finns både stora och små lägenheter med ljus planlösning och generösa balkonger. De övriga huskropparna består av två eller tre våningar där lägenheterna har öppna planlösningar med stora balkonger eller uteplatser. Husen på området är grupperade så att det bildas små innergårdar där det bland annat finns lekplatser för barnen och utemöbler för en stunds avkoppling.

På Lommarvägen 12 ligger även Roslagbostäders distriktskontor varifrån alla våra bovärdar utgår från och där du kan träffa både förvaltare och uthyrare.

Om området

Barnvänligt och naturnära

Innergårdarna är bilfria men har man behov av att hyra en parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller ett garage så finns den möjligheten i mån av tillgång i utkanten av området. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen.

I området finns även en förskola och köpcentrumet Knutby Torg ligger ett stenkast bort där kan man hitta en rad stora affärskedjor och matvarubutiker. Vill man ta sig en promenad till centrum tar det ca 5-10 minuter men söker man lite lugnare miljö så finns det fina strövområden och ett utomhusbad en bit bort mot sjön Lommaren.

Boendefakta

Kv. Väster knutby

Adresser:
Lommarvägen 2-28, och 3-29


För de som bor i något av två-trevåningshusen ingår värme och kallvatten. Individuell mätning av hushållsel samt varmvatten tillämpas och debiteras separat.

För de som bor i något av de två sju-våningshusen ingår värme. Individuell mätning av hushållsel, varm- och kallvatten tillämpas och debiteras separat.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Väster Knutby är byggt 1975/1976/1979/2015 och består av 320 lägenheter fördelat på följande sätt:
21 st 1 Rok
26 st 1,5 Rok
116 st 2 Rok
129 st 3 Rok
28 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.