Hoppa till innehåll

Roslagsbostäder väljer Rely IT till ny IT-driftpartner. Rely IT kommer att ansvara för den totala driften av Roslagsbostäders IT-infrastruktur under de kommande åren. Rely IT’s anbud var det ekonomiskt mest fördelaktiga men även det bäst anpassade efter Roslagsbostäders behov.

Avtalet gäller IT-drift av alla Roslagsbostäders servrar, klienter, nätverk och även slutanvändaresupport.

Rely IT är specialiserade på IT-drift, underhåll och övervakning av affärskritiska IT-miljöer och kommer att tillsammans med Roslagsbostäder implementera en helt ny digital arbetsplats. Det ger Roslagsbostäder möjlighet till att fokusera på sin kärnverksamhet och frigöra resurser för andra projekt internt i sin organisation.

Valet av Rely IT kommenterar Helen Österman, IT-chef på Roslagsbostäder, enligt följande:
”Rely IT har förstått våra utmaningar och tagit fram en lösning som verkligen passar våra behov och vår storlek. Dessutom är vi extra glada för att företaget är etablerat i Roslagen”.

”Vi är mycket stolta att vi fått förtroendet att vara helhetsleverantör av IT-Drift för Roslagsbostäders verksamhet. Vi bygger vårt partnerskap med fokus på effektiv serviceleverans och vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete”, säger Johnny Petterson, Säljchef Rely IT.