Hoppa till innehåll
Styrelsen i Roslagsbostäder AB har utsett Zara Lahouar till ny VD

Välkommen Zara!

Zara Lahouar har gedigen ledarerfarenhet inom både kommunal och privat fastighetsförvaltning. Zara kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på kommunala fastighetsbolaget Hallstahem där hon haft det övergripande ansvaret för fastigheterna och fastighetsförvaltningen med bland annat drift- och miljöfrågor. Hon har tidigare bland annat varit vice VD och tillförda VD på Järfällahus AB, och har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2005.

– Roslagsbostäder är ett bra bolag och Norrtälje kommun en spännande plats, så jag är verkligen glad att få förtroendet att få fortsätta utveckla bolaget tillsammans med medarbetarna, säger Zara Lahouar.

– Zara är en mycket bra och erfaren ledare och kan väldigt mycket om fastighetsfrågor, så jag känner mig mycket trygg med att hon nu ska leda och fortsätta utveckla vårt fina fastighetsbolag, säger Roland Brodin (M), styrelseordförande i Roslagsbostäder AB.

– Roslagsbostäder är ett viktigt kommunalt bolag och det är bra att vi får in en så bra VD som Zara Lahouar. Jag välkomnar henne till oss och ser fram mot att hon fortsätter att göra Roslagsbostäder ännu bättre, säger Bino Drummond (M), kommunstyrelsens ordförande.

Zara Lahouar tillträder tjänsten som VD i slutet av augusti.