Jobba hos oss

Just nu söker vi en Bovärd i distriktet Rimbo.

 

Arbetsuppgifter – Bovärd – Distrikt Rimbo

Du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen av våra fastigheter i Rimbo. Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel i våra bostadsområden och i arbetsuppgifterna ingår bland annat fastighetsreparationer, tillsyn av fastigheter, kundkontakter, trädgårdsskötsel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du har en hög servicenivå och tycker det är kul att jobba med människor. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Roslagsbostäder strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Du har gärna goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner.

Allmän elbehörighet är meriterat.

Tjänsten kräver körkort.

Vi erbjuder:

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Heltidstjänst, 40 tim/veckan, måndag till fredag.
  • Kollektivavtal.
  • 25 dagar semester per år.
  • Friskvårdsbidrag samt Friskvårdstimme varje vecka.

Ansök:

Skicka ett mail som beskriver vem du är, varför du vill jobba hos oss tillsammans med ditt CV och kontaktuppgifter till info@roslagsbostader.se

Rekryteringsansvarig Erika Hellsten, telefon: 0176-20 75 29