Jobba hos oss

Just nu söker vi sommarjobbare samt 3 nya kollegor, lär mer om tjänsterna nedan. 

Vill du sommarjobba med trädgårdsskötsel i Hallstavik eller Rimbo i sommar?

Har du B-körkort och är van att arbeta med trädgårdsskötsel; så som gräsklippning med åkgräsklippare, klippa häckar och rensa ogräs? Sök sommarjobb hos oss!

Maila din ansökan till info@roslagsbostader.se med rubriken Sommarjobb i Rimbo alternativt Sommarjobb i Hallstavik samt när du är tillgänglig under veckorna 26-33. Sista ansökningsdag 5 juni.

Vi söker dig som vill arbeta med bosociala frågor!

Har du ett stort socialt engagemang och intresse för människors utveckling och livsvillkor? Vill du arbeta med trygghetsfrågor för att bidra till att öka trivseln och tryggheten i våra bostadsområden och bland våra hyresgäster?  Och sist men inte minst, vill du jobba med boinflytande för att skapa hållbara boendemiljöer? Då kanske jobbet som bosocial samordnare är något för dig!

Roslagsbostäder är ett kommunalägt bostadsbolag som äger och förvaltar drygt 2000 lägenheter i Norrtälje Kommun.  Rollen att arbeta med samhällsnytta och socialt ansvarstagande sträcker sig långt bak i tiden. Nu ska ytterligare satsningar göras för att förstärka vårt ansvar och mål att skapa hållbara och trivsamma boendemiljöer för våra nuvarande samt framtida hyresgäster.

Som bosocial samordnare kommer du att arbeta med att stödja, samordna, genomföra, utveckla och följa upp arbetet med hållbara boendemiljöer där hyresgäster trivs och stannar kvar länge. Du arbetar för att öka trivseln och tryggheten i bostadsområdena samt för att öka boinflytandet. Du arbetar för att alla hyresgäster får en bra bointroduktion samt för att förbygga störningar och avhysningar under hyrestiden. Du kommer även att få arbeta med människor som av olika anledningar har svårt att finna bostad på ordinarie bostadsmarknad.

Arbetet sker nära hyresgästerna och det är en roll som innebär både strategiska och operativa arbetsuppgifter. I arbetet ingår även att ha ett nära samarbete och dialog med olika aktörer, som till exempel olika kommunala instanser, Hyresgästföreningen, föreningsliv, näringsliv med flera.

Då tjänsten är ny finns stora möjligheter att utforma den utifrån målet att skapa hållbara och trivsamma boendemiljöer för våra nuvarande samt framtida hyresgäster.

Vi söker dig som har:
-akademisk utbildning inom t.ex. beteendevetenskap, socialpsykologi eller liknande med några års arbetslivserfarenhet inom socialt arbete eller annan dokumenterad utbildning/erfarenhet som bolaget anser relevant för tjänsten.
-social kompetens
-hög samarbetsförmåga och initiativförmåga
-god förmåga att vara kommunikativ och lösningsorienterad
-god datakunskap samt förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
-B-körkort

Önskvärda kvalifikationer:
-Ytterligare språkkunskaper är meriterande
-Erfarenhet från fastighetsbranschen

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kommer att ha sin bas i Norrtälje men arbetsområdet är samtliga orter där Roslagsbostäder är verksam. Ansökan ska skickas till info@roslagsbostader.se senast den 15 maj 2019.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning 6 månader tillämpas.  För frågor om tjänsten, kontakta uthyrnings- och servicechef Helen Wallin på helen.wallin@roslagsbostader.se.

 

 

Vi söker Fastighetsförvaltare till distriktskontoret i Rimbo

Roslagsbostäder äger ca 2200 lägenheter fördelat på tre förvaltningsområden i Norrtälje kommun. Som fastighetsförvaltare i Rimbo har du personal och resultatansvar för detta förvaltningsområde bestående av ca 500 lägenheter.
Ansvaret innebär både tekniskt och ekonomiskt ansvar för fastigheterna genom ett aktivt arbete med ärende och skötselprocessen.

Du kommer ha ett mycket nära samarbete med övriga fastighetsförvaltare samt övriga avdelningar inom Roslagsbostäder.

Tjänsten är direkt underställd förvaltningschefen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

 • personalansvar samt arbetsledning av bovärdar och lokalvårdare
 • bistå förvaltningschefen med budgetuppföljning inom ansvarsområdet
 • administrativa uppgifter så som fakturering, felanmälan, entreprenörsorders, nyckelhantering, registrering i fastighetssystem mm
 • inköp av varor och tjänster
 • medverka vid framtagning av underhållsplaner samt ansvara för att beslutande underhålls- och reparationsåtgärder verkställs
 • kvalitetskontroll av områden och entreprenörer
 • helhetsansvar för information till hyresgäster, medarbetare, entreprenörer samt verksamheter
 • ansvara för in och utflyttningsprocessen

 

Din profil

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och har en eftergymnasial utbildning eller likvärdig kompetens inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning, ledarerfarenhet samt om du har arbetat med fastighetsadministrativa system och besitter kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsekonomi. God datorvana är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du en utpräglad lagspelare, kommunikativ, förtroendegivande och har ett kundorienterat arbetssätt.
Du är strukturerad, affärsmässig, målinriktad, gillar förändringar och har ett eget driv. Du är bra på att samarbeta och är serviceinriktad samt sätter kunden i fokus.

B-körkort är ett krav

Vi erbjuder:

 • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Heltidstjänst, 38 tim/vecka
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-0520 via mail till info@roslagsbostader.se

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Rekryteringsansvarig Erika Hellsten, telefon: 0176-20 75 29

 

 

 

Vi söker Bovärd – Distrikt Hallstavik

Du blir en del av gänget som sköter den dagliga förvaltningen av våra fastigheter i Hallstavik.
Arbetet omfattar inre och yttre skötsel i våra bostadsområden t ex fastighetsreparationer, tillsyn av fastigheter, trädgårdsskötsel, underhåll av maskiner samt kontakt med våra hyresgäster och entreprenörer.
Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du har en hög servicenivå och tycker det är inspirerande att arbeta med människor. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer

 • Ett par års erfarenhet av fastighetsskötaryrket eller erfarenhet som bedöms likvärdig
 • Utbildning gällande redskapsbärare och gräsklippare
 • Tidigare erfarenhet av VVS, El, och styr- och regler är meriterande
 • Tjänsten kräver B-körkort

 

Roslagsbostäder strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

 

Vi erbjuder:

 • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
 • Heltidstjänst, 40 tim/veckan, måndag till fredag
 • Kollektivavtal
 • 25 dagar semester per år
 • Friskvårdsbidrag

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-0513 via mail till info@roslagsbostader.se

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Rekryteringsansvarig Erika Hellsten, telefon: 0176-20 75 29