Hoppa till innehåll
Våra områden > Rimbo > Kajen
Områdesinformation

Så centralt det kan bli

Kajen ligger mitt i centrala Rimbo och är ett trevåningshus med hiss där de flesta lägenheterna har balkong över gågatan.

Mer centralt än så här går det inte att få i Rimbo. Med balkonger i söderläge och utsikt över gågatan så har man som hyresgäst i Kajen ett perfekt läge. Lägenheterna har hög standard med till exempel egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummen. Utanför dörren finns det butiker, restauranger och tidvis torghandel av frukt och grönsaker.

Områdesinformation

Med tillgång till allt utanför dörren

På baksidan av huset ligger busstationen där det går att kliva på bussar till Norrtälje, Stockholm, Uppsala och Arlanda samt en stor allmän parkering. Om man har behov av att hyra en egen parkeringsplats så finns det inte i direkt anslutning till området utan vid en angränsande fastighet i mån av tillgång.

I centrum finns det också bland annat affärer, vårdcentral samt apotek. Om man vill njuta av att vistas utomhus kan man antingen promenera ner till Långsjön eller till parken som ligger ett par minuters gångväg från området.

Boendefakta

Adresser:
Köpmannagatan 5-9


I hyran ingår värme, varmvatten, tvättmaskin och torktumlare.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Kajen är byggt 1992 och består av 12 lägenheter fördelat på följande sätt:
6 st 2 Rok
6 st 3 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Rimbo

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.