Hoppa till innehåll
Våra områden > Rimbo > Kråkan
Områdesinformation

Avkopplande atmosfär nära centrum

Kråkan består av två hus på Tomtavägen och är ett par charmiga hus med en underbar trädgård på baksidan.

Ett stenkast från centrum ligger detta område som är ett av våra äldsta områden i Rimbo. Den främre huskroppen har en farstukvist med tak och på baksidan finns en stor trädgård som är gjord för en stunds avkoppling med uteplats, vinbärsbuskar, kolonilotter och planteringar. Det finns även en gungställning och sandlåda för de mindre. Husen har nyligen genomgått omfattande renoveringar för att anpassas till dagens standard.

Områdesinformation

Centralt och lugnt

Vill man hyra en parkeringsplats eller ett garage så finns det i mån av tillgång möjlighet till det på området. I närheten ligger Långsjön med möjlighet till bad och avkoppling under sommarhalvåret. Intill sjön ligger även Rimbos idrottsplats med bland annat ishall och fotbollsplaner.

Boendefakta

Adresser:
Tomtavägen 7-9


I hyran ingår värme och varmvatten. Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Kråkan är byggt i slutet av 40-talet och början på 50-talet och består av 18 lägenheter fördelat på följande sätt:
12 st 1 Rok
6 st 2 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Rimbo

Kontakta oss på Mina sidor

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.