Hoppa till innehåll
Våra områden > Rimbo > Semaforen
Områdesinformation

Centralt och lugnt område

Semaforen ligger mitt inne i centrala Rimbo men erbjuder ändå en lugn och skyddad miljö. De sex huskropparna bildar två gårdar där lägenheterna på bottenplan har egna uteplatser medan de på andra och tredje våningen har rymliga balkonger.

Service som affärer, banker, apotek och busstation ligger bara ett par minuters gångväg bort. Har man behov av att hyra en parkeringsplats så finns det antingen parkeringsplats med eller utan motorvärmare eller garage i mån av tillgång

Områdesinformation

Med spår av det förflutna

Förr i tiden var Rimbo mötesplats för tåg och människor och det är just där Semaforen ligger idag som den gamla bangården låg. Än idag ser man spår av det förflutna i de två järnvägssymbolerna som finns kvar på området, en semafor och en växel.

Innergårdarna är bilfria och det finns två uteplatser med omkringliggande rabatter och fruktträd samt möjlighet att ha en egen kolonilott. Från området är det även nära till fina promenadvägar längs med den gamla banvallen.

Boendefakta

Adresser:
Ekdalsvägen 12-30


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Semaforen är byggt 1984 och består av 68 lägenheter fördelat på följande sätt:
14 st 1 Rok
46 st 2 Rok
8 st 3 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Rimbo

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.