Hoppa till innehåll
Våra områden > Rimbo > Tågmästaren

Mysigt område

Tågmästaren ligger ett stenkast från centrum och är ett barnvänligt område där alla lägenheter har egna ingångar och uteplatser.

Mitt bland alla villor och bostadsrätter ligger Tågmästaren där husen är grupperade så att det bildas tre mysiga och bilfria innergårdar. Fasader, fönster och dörrar samt uteplatser totalrenoverades 2019 och tvättstugan 2020.  I anslutning till en av gårdarna finns det en grupp med utemöbler samt ett fruktträd där man kan sitta och koppla av en stund. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem så tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen.

Extra bra för barnen

Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare och garage finns att hyra på området i mån av tillgång. Intill området ligger en förskola samt en stor lekpark med klätterställningar, gungor, klättervägg, rutschkanor och vippgungor. Går man en bit längre ner kommer man till Vallbyån som man kan promenera längs med. Att promenera ner till centrum tar ca 5 minuter och där finns busstationen, apotek, affärer och banker

Boendefakta

Adresser:

Parkvägen 8-22 A-D

Landstormsvägen 7-13 A-D


I hyran ingår värme och varmvatten.
Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Tågmästaren är byggt 1982 och består av 48 lägenheter fördelat på följande sätt:
6 st 1 Rok
18 st 2 Rok
18 st 3 Rok
6 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Rimbo

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.