TV-utbud

Som hyresgäst hos Roslagsbostäder* har du tillgång till Telias analoga basutbud.

Kontakta Telia på telefonnummer 020-202070 för beställning av det kostnadsfria basutbudet av IP TV samt låghastighetsinternet.

Kanalplatser Telias analoga grundutbud

OBS: TLC har tagits bort 2021.

* Undantag boende på Arholmagatan 12, Lennart Torstenssons väg 6, Färsnagatan 1-3, Dalbyvägen 1-3 samt 8, Lommarvägen 27-29 samt Roslagsgatan 20 i Norrtälje som endast har IP-TV. Detta innebär att du som hyresgäst själv måste införskaffa en digitalboxlösning för att få tillgång till de fria kanalerna, även kallat ”must-carry”. Genom tjänsteleverantören Telia finns möjligheten att kostnadsfritt få dessa kanaler digitalt inklusive en (1) digitalbox.

 

Extra kanaler
Utöver ovanstående analoga programutbud kan du teckna abonnemang för ytterligare TV-kanaler via bredbandsnätet, sk. IP-TV. Mer information samt utbud hittar du på www.bredbandswebben.se


Felanmälan kabel-tv
Vid problem med brus eller försvunna kanaler via kabel-TV – prata med dina grannar och se om det är fler som är drabbade. Om fler är drabbade, gör en felanmälan till Telia på tfn 0771-445511 (vardagar kl. 8.00-21.00, helgdagar kl. 11.00-16.00). Om felet beror på din egen tv-utrustning och reparatör har varit ut på plats kommer Roslagsbostäder att vidarefakturera kostnaden för detta till dig som kund.

Felanmälan IP-TV
För er som har IP-TV sker felanmälan till er tjänsteleverantör.


Parabolantenn
Du som önskar sätta upp en parabolantenn ska ingå ett skriftligt avtal med Roslagsbostäder. Läs mer under rubriken Parabolantenn