Tyck till om vår hyresgästtidning ”Bonytt” – svara på 6 frågor och tävla om trisslotter.

En tidning kan täcka mycket- vad tycker du är mest intressant eller vill läsa mer om framöver (klicka gärna i flera alternativ)

Finns det något som du tycker är tråkigt eller ointressant som du vill läsa mer sällan om?

Hur nöjd är du med utformningen och utseendet?

Har du några förslag på hur vi kan förbättra utseendet?

Hur nöjd är du med distributionen 3ggr per år?

Ordet är fritt, hur skulle du vilja att din hyresgästtidning va? Är det något vi missat i den här korta undersökningen som du skulle vilja delge så vi kan göra en så bra tidning som möjligt för dig?

Vill du vara med och tävla om Trisslotter så klicka i checkboxen och fyll i dina kontaktuppgifter nedan. Vill du förbli anonym och inte tävla om Trisslotterna så skriv ej i din information. Informationen kommer inte att sparas efter vinnarna dras i februari.

Tack för ditt deltagande!

För hyresgäster

På Roslagsbostäder önskar vi att våra hyresgäster lätt ska kunna få tag på den information som behövs för ett trivsamt och enkelt boende hos oss. Därför har vi samlat värdefull information här på hemsidan under denna rubrik. Ni kan även läsa i er Bopärm som ni kvitterade ut tillsammans med nycklarna till lägenheten. Om du saknar en Bopärm så finns den att läsa nedan eller så kan du kontakta servicevärden på ditt distrikskontor.

Har du förslag på information som vi kan komplettera med så är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon
0176-20 75 00.